Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere
 

*NIEUW* 

Vlinder Massage 

Wat is vlindermassage?
Vlindermassage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug met aroma therapeutische olie. Door de ruggengraat lopen allemaal zenuwbanen. Vanuit die zenuwbanen zijn er vertakkingen door het hele lichaam. Deze staan in verbinding met organen, spieren, weefsels en klieren.

Energetische blokkades
Negatieve gedachten, negatieve gevoelens, negatieve ervaringen veroorzaken blokkades en spanningen en die kunnen in het lichaam opgeslagen liggen. Deze blokkeren het vrij stromen  van de energie terwijl dat juist belangrijk is om lichamelijk en geestelijk in balans te zijn.

De massage
… nodigt het lichaam uit deze oude blokkades en spanningen (boosheid, verdriet etc.) los te laten. Daarom wordt er na de massage over de ruggenwervels, gemasseerd over de blaas meridaan. Daardoor kan het lichaam de losgekomen spanningen, blokkades en afvalstoffen afvoeren zodat deze kunnen worden losgelaten en energie weer kan gaan stromen.

Veel mensen geven aan dat zij voelen dat er een last van hun schouders is gevallen…en dat dit een bevrijding is.

Diepe ontspanning
Vlindermassage is een methode om los te laten zonder diepgaande gesprekken. De behandeling wordt in stilte ondergaan en vele mensen geven aan diep ontspannen te zijn tijdens en na de behandeling. Daarom is deze massage uitermate geschikt voor mensen die oververmoeid of overspannen zijn en voor mensen met een burn-out*.

Luisteren na het fluisteren van hart
Door het loslaten en het ontspannen is het mogelijk jezelf weer te verbinden met het hart en te luisteren en leven vanuit het hart. 

* mening en ervaring / geen gezondheidsclaim 

Volwassen duur 40 minuten 

Kosten 40 euro 

Kinderen duur 30 minuten 

Kosten 30 euro