Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere
 

Persoonlijke groei Pakket 

Een pakket waarin jouw persoonlijke groei gestimuleerd word om krachtiger door het leven te gaan. Met het ontwikkeling van kennis over jezelf en jouw valkuilen en pluspunten verzeker ik je van een enorme sprong in jou persoonlijke ontwikkeling  

Inhoud van het pakket :

Moeilijke Mens

Waarom en wie kom jij tegen waardoor je niet je volledig bij jezelf blijft, waardoor je weggeblazen wordt en je gedrag en humeur op een vervelende manier beïnvloed worden. 

Door deze workshop komen wij erachter waar de invloed vandaan komt en vooral hoe daar mee om te gaan 

Innerlijk kind

Hier komt de mogelijkheid om te gaan helen wat er beschadigd is of uit balans is geraakt, door middel van uitleg en informatie en meditatie. Komt er een heilzaam proces op gang waarin je een enorme groei voelt voor jouw als kostbaar persoon.

Chakra 

Deze klinkt voor sommige wat zweverig. maar het tegendeel is waar. Zodra je zowel fysiek als geestelijk gaat begrijpen waar je pijn vandaan komt net als je kracht die ook jij hebt. Er wordt zoveel duidelijk er komen gegarandeerd veel ahaa momenten 

Wijsheid

Als jij je eigen principe kent en doorziet, worden in de toekomst velen situaties heel helder, loslaten wordt makkelijker en de zwaarte wordt uit je hoofd en lichaam gehaald. 


Dit pakket wordt samen met jouw uitgewerkt op jouw moment op jouw agenda