Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere
 

 

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Masha Westdijk
27-12-18 16:11:49
Super leuke avond gehad. Veel geleerd en lekker ontspannen!
Helene van der Want
27-12-18 16:11:12
Vanmorgen voor het eerst naar Bliss geweest, omdat ik een persoonlijke reading heb gewonnen. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik ben met een héél goed en bevredigend gevoel weggegaan. Wat heb ik een fijn gesprek gehad, waarin mijn gevoelens zijn bevestigd en waarin mij nieuwe handvatten zijn aangereikt. Ik vond het erg fijn dat je de tijd (letterlijk, want het was al veel later dan ik dacht) nam voor ons gesprek en dat we zo open met elkaar konden praten. Ik voelde me prettig en veilig bij je. Nogmaals super bedankt voor de prijs en het gesprek.
Jane den Hartog
27-12-18 16:10:16
Marina is een prachtige lieve vrouw.
Als je bij haar bent voel je je begrepen en geliefd.
Ik zou zeggen neem eens een kijkje bij Bliss.
Het is zeker de moeite waard.!!
Yvonne Aaldring
27-12-18 16:09:35
Iedere keer dat ik bij Bliss naar buiten stap ben ik weer wat wijzer, of heeft iets me getriggerd tot nadenken. Sinds ik bij Bliss kom ben ik persoonlijk enorm gegroeid. Ook mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Sinds ik bij Bliss heb leren mediteren kan ik voor mijzelf rustpunten creëren in mijn soms hectisch bestaan. Het is fijn om bij jezelf thuis te komen. Zonder Bliss had ik tot nu toe niet geweten hoe ik dat moet doen. Dank je wel!
Sandra Wensvoort
27-12-18 16:08:31
Net een interessante ochtend mogen ervaren over het onderwerp HSP. Voor mij een bevestiging en herkenning. Marina verteld het duidelijk en weet gelijk bij ieder persoonlijk in te springen. Heeft oog voor iedereen en laat ook haar eigen kwetsbaarheid zien. Ik kan alleen maar zeggen...ga eens naar Bliss en leer meer over jezelf...een echte aanrader! Daarbij een heerlijke warme sfeer en respect! Geeft ruimte om jezelf te kunnen zijn en dat is uniek
Tonen: 5  10   20