Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere
 

BEKO 

Nieuw bij Bliss de Beko energie behandelingen zijn een succes en is er besloten deze ook voor volwassen te realiseren.

  • Onverklaarbare buikpijn, hoofdpijn, oorpijn een of meerdere lichamelijk klachten, en kan er niks gevonden worden?
  • HSP  hoogsensitief /hooggevoeligheid
  • Lijkt er niks te helpen of moet er een cirkel worden doorbreken
  • "Druk"  veel spanning thuis of op het werk .
  • Gewoon heerlijke ontspanning omdat je dat verdiend

 

Een Beko behandeling biedt uitkomst  

 

Ook bij heel veel andere klachten is de BEKO behandeling goed.

Wat houdt BEKO in?

 

Met de opleiding en kennis van Reiki Tera Mai die ik heb gevolgd, counseling verdieping opleiding en de edelsteen therapie is er een nieuwe behandelingsvorm ontstaan geheel zelfstandig ontwikkeld door Bliss 

Er is een opleiding energiewerk bij gekomen, zo zijn de Beko behandelingen intenser mooier fijner en nog krachtiger geworden door de Mahatma healing.

Deze energiestroom gaat veel verder dan de andere energie systemen die we kennen zoals Reiki, Tera Mai etc. We werken hier namelijk niet met symbolen maar met de Hoogste vorm van ‘zijn’ en dat is je I Am Presence, ook wel je Hogere Zelf genoemd. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen kunnen juist beperkend werken voor de spirituele groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn. 
Tevens is deze energie het volledige spectrum van de Bron terwijl bijvoorbeeld Reiki maar één straal van de bron is. Door het volledige spectrum te zijn, wordt het onmogelijke mogelijk.

 

Mocht u twijfelen informeer dan mij bij.

 

De Bliss energie voor kracht en ontspanning is een geweldige vorm om klachten te verminderen en zelfs te kunnen helpen oplossen.